6975929848 Ορεινή, Σερρών kliampas@icloud.com
hero image
 
 
     
  Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ
Τυροκομείο - Τυροκομικά Προϊόντα Σέρρες


Η ιστορία μας ξεκινάει από εκείνα τα χρόνια ακόμα των προ-πάππων μας. Από τότε έως και σήμερα έχουμε φτάσει στην Πέμπτη γενιά κτηνοτρόφων- τυροκόμων. Το μεράκι και οι αγάπη για την τυροκομία και την κτηνοτροφία μας οδήγησε στην ίδρυση του παραδοσιακού τυροκομείου "O Μυθος του ΒΟΥΝΟΥ" όπου τα θεμέλια του χτίστηκαν βασισμένα στην υπέρ αξία της πλωτής ύλης έχοντας ασύγκριτο πλεονέκτημα μεταποίησης  μονο του δικού μας γαλακτος και όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία σε κάθε τομέα αυτής.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Καθετοποίηση παραγωγής
 
     
 
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση όπου βασίζετε στην καθετοποίηση των προϊόντων της ,έτσι λοιπόν όλα τα στάδια παραγωγής και ελέγχου των προϊόντων μας έχουν την δίκης μας πινελιά κάνοντας τα ξεχωριστά από την παραγωγή τους γαλακτος και την σωστή διαχείρηση των ζώων μας έως και την μεταποίηση των προϊόντων και συνεπή εξυπηρέτηση των πελατών μας! Τα ζώα μας βοσκούν ελεύθερα στους πρόποδες του "Λαιλια" συλλέγοντας καθημερινά
 
την τροφή τους όπου εκεί θα βρουν και διαφορά θεραπεύτηκα και ευεργετικά βότανα μεγάλης γκάμας για των άνθρωπο. Για αυτό και εμείς εκμεταλλευόμαστε το γάλα μας με κάθε τρόπο δημιουργώντας μια μεγάλη γκάμα στο κοινό μας όπως Λευκά τυριά ,τυριά τυρογάλακτος, γιαούρτι δυο ειδών , επιδόρπια κρέμας σε διάφορες γεύσεις και τέλος 15 γεύσεις παγωτού απογειώνοντας τα όσα γνωρίζατε για το παγωτό.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ
Το τυροκομείο "Ο Μύθος του Βουνού" στις Σέρρες αναλαμβάνει την διανομή προϊόντων σε επιχειρήσεις στις Σέρρες και στην Θεσσαλονίκη ενώ παρέχει την επιλογή να κάνει και κατ' οίκον διανομές.    
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6975929848
 
     
 
 
 
     
  "Πέντε γενιές κτηνοτρόφοι η οικογένεια Κλιάμπα."  
     
 
 
     
  ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Αναλαμβάνουμε την διανομή των προϊόντων μας σε επιχειρήσεις αλλά και σε οικίες σε όλο το νομό Σερρών αλλά και στην Θεσσαλονίκη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
     
 
 
     
 
ΠΡΟΒΑΤΑ
Στο παραδοσιακό τυροκομείο «Ο Μύθος του Βουνού», τα πρόβατά μας είναι η καρδιά της παραγωγής μας. Βόσκουν ελεύθερα στους καταπράσινους πρόποδες του Λαιλιά.
 
     
 
ΚΑΤΣΙΚΙΑ
Τα κατσίκια μας, που αποτελούν μέρος της παράδοσης και της κληρονομιάς του τυροκομείου, απολαμβάνουν την ελευθερία τους στους φυσικούς βοσκότοπους του Λαιλιά.